Meget populært og barnevennlig boligområde

Eiendommen ligger i et meget populært og barnevennlig boligområde på Grålum i Sarpsborg kommune, og har nærhet til skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Tubus barnehage ligger som nærmeste nabo til eiendommen. I gang- og sykkelavstand ligger DoReMi barnehage og Children Internationel School - et internasjonalt barnehage- og skoletilbud. Fra prosjektet er det gangavstand til Tindlund og Grålum barne- og ungdomsskoler. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

Området er ett av de mest ettertraktede i Sarpsborg med fine tur- og rekreasjonsområder like i nærheten. Det er sykkelavstand til Tunevannet som byr på fine bademuligheter om sommeren, samt Landeparken med lekeplass. Kalnesskogen med sine turløyper benyttes av både mosjonister og friluftsmennesker. Turområdene ved Langemyr byr også på fine naturopplevelser. På nedsiden av eiendommen går det gangsti som leder til blant annet Grålum barne- og ungdomsskole, eller eventuelt opp til Torsdagsløypa på Kalnes.

Sentral beliggenhet

Quality hotell har ett av sine mest populære hoteller på Grålum. I tilknytning til hotellet ligger aktivitetssenteret Superland som har bl.a. badeland med sklier, boblebad, treningsbasseng, spa med 9 behandlingsrom, klatrevegg, minigolfbane mv.

Hotellet huser også treningssenter, kafe og restaurant. Ved siden av hotellet ligger i tillegg Inspiria science center som er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere selv.

Et av Sarpsborgs mest populære rekreasjonsområder ligger i Kjerringåsen. Her er det flotte alpin- og langrennsløype. Dette fantastiske tilbudet på vinteren ligger kun 18min kjøring fra Trerørfabrikken.

Tunevannet har flotte bademuligheter, en fin lekepark i Landeparken samt muligheter for is og skøyter samt oppkjørte langrennsløyper på vinteren når forholdene tillater dette.

Noen avstander

25

Nærmeste holdeplass

18

Til Fredrikstad

8

Til Amfi Borg

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har kjøpesenteret Amfi Borg, ca. 8 min fra leilighetene, et variert utvalg av butikker. Sarpsborg og Fredrikstad ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er i Grålumveien som ligger ca. 25 meter fra leilighetene. Med bil tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 25 min til Halden, 59 min til Oslo og 30 min til Strömstad.

God offentlig kommunikasjon

Ekspressbusser til Oslo og København stopper på Grålum. Reisetiden er ca. 1 time til Oslo, ca. 2 timer og 10 minutter til Göteborg og ca. 5 timer til København. Nærmeste jernbanestasjoner ligger i Sarpsborg og Råde, hhv. ca. 8 og 15 minutters kjøreavstand fra leilighetene.

Fra prosjektet er det gangavstand til Grålum barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Tindlund og Grålum ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.