Standard

Trerørfabrikken - praktfulle vestvendte leiligheter med utsikt utover kulturlandskapet i Viken. Bygningene er plassert høyt i terrenget og kan by på meget gode solforhold, samt med flott utsikt mot dalen med Opstad i det fjerne. Det er i prosjekteringen lagt stor vekt på arkitekturen, blant annet med fokus på store vindusflater, romslige uteplasser samt fin kombinasjon av materialbruk på fasader.

Byggene deler felles garasjekjeller, og alle leilighetene får garasjeplass. De tre byggene får hvert sitt heis- og trappehus med separate inngangspartier i byggets første boligetasje. Leilighetene får store og solrike terrasse og uteplasser som vender mot syd og vest.

Gode grunner til å kjøpe nytt

Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi).
Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.

Finn din bolig

Innvendige materialer og standard

KJØKKEN
Leilighetene i Trerørfabrikken vil bli levert med kjøkkeninnredning er av typen Glittertind eller tilsvarende i hvit utførelse fra den norske kvalitetsleverandøren Strai. Med sine hvite, slette fronter og rene linjer blir Glittertind en moderne klassiker. Stilrent design og integrerte gripelister gjør kjøkkenet tidsriktig og anvendelig. Hvitevarer som koketopp med induksjon, kjøleskap, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert og leveres av typen Elektrolux eller tilsvarende. For øvrig leveres det laminert benkeplate, ventilator med belysning og ettgreps kjøkkenarmatur med tilkobling for oppvaskmaskin. Over kjøkkenbenk monteres LED-stripe som benkebelysning. Vegg over kjøkkenbenk blir levert som malt. I alle kjøkken blir det montert komfyrvakt.
BAD
Baderomsinnredning av type Glittertind fra Strai. Fronter på servantskap leveres i hvit utførelse. Det leveres speil med integrert LED-belysning. Heldekkende Evermite servant i hvit gloss. Dusjhjørne 90×90 cm (2 hengslede dører) samt vegghengt klosett.
OVERFLATER
GULV:
Leilighetenes oppholdsrom, samt omkledningsrom leveres med et flott enstavs hvitpigmentert parkettgulv – en gulvtype med behagelig, lys fargetone og et typisk nordisk uttrykk. På bad, vaskerom/teknisk og i entré leveres det grå keramiske gulvfliser i formatet 30×30 cm.
VEGGER OG TAK
Vegger i oppholdsrom, vaskerom/teknisk og omkledningsrom leveres med gipsede og sparklede vegger som er malt i en lys grå farge eller tilsvarende. På bad leveres det hvite keramiske veggfliser i formatet 30×60 cm.
Som kjøper har man anledning til å endre på overflater som tilvalg.